The Riverside Hotel - Front Entry


Project Size: 7,590 sq. ft.

Client(s): Riverside Hotel

Principal(s) in Charge: Doug Russell, Phil Hull

Project Status: Completed

The Land Group is helping Riverside Hotel to enhance its front entrance by installing new site features like a sandstone fountain, a marble piano key crossing and an overhead canopy, aiming to send out an impressive first welcome to all the guests. 

In addition to these added aesthetic elements, TLG's design is also going to increase the site's functionality. Thermal system was installed under the new sidewalk to melt snow and ice in winter and road surface under the canopy area was built with permeable pavers. The permeable area will catch rain water run off from the newly constructed canopy and road surface in front of the hotel.